Erre a célra a hasi részt használom, egy darab általában-a nyúl nagyságától függően, egy nagyobb tenyérnyi. A hús szeleteket megsózom, zsemlemorzsába jól belenyomkodom. A tepsibe pár kanál olajat teszek, majd két szelet, így elkészített húst, szorosan egymás mellé. Ráütök 2 tojást, majd ismét két szelet hús következik, ismét tojás, azután a hús, míg el nem fogy. Én többnyire 8 szeletből szoktam készíteni. Egy órát lefedve fóliával, 200 fokon a sütőbe teszem, majd leveszem róla a fóliát és pirosra sütöm, párszor meglocsolom. Melegen főzelékkel fogyasztjuk, de kitűnő hideg tálként is salátával.
Első ránézésre nem lehet rossz! Köszönjük!
VálaszTörlésJó hétvégét Rózsaszál! Gabipapa
Kedves Rózsa küldtem a meghivót, de ment egy mail is olvasd el.
VálaszTörlésSzép estét jó pihenést kivánok szeretettel:))
Gabipapa, köszönöm szépen, nektek is szép hétvégét:)
VálaszTörlésAmi a töltött húst illeti, nagyon finom és más húsból is elkészíthető.
Ez nagyon gyors volt, köszönöm kedves Anikó, puszi érte, mentem is elolvasni.:)
VálaszTörlésNagyon gusztusos ez a husi! Máris éhes lettem. A receptet megjegyzem.
VálaszTörlésJó hétvégét!
Érdemes kipróbálni akár más fajta húsból, nagyon finom.
VálaszTörlésJó étvágyat hozzá kedves Hólabda:)
Isteni lehet, nyúlból most nem, de más húsból készítek a hétvégére!
VálaszTörlésBármelyikből nagyon finom.
VálaszTörlésJó étvágyat hozzá:)