2013. április 27., szombat

Tavaszi színek


A sok szürkeség után, mely a legpozitívabban gondolkodókat is már szinte kétségbe ejtette, végre megjött a várva várt tavasz, vagy inkább nyár? Talán ehhez is hozzá fogunk szokni, két évszak van, tél és nyár, elmaradnak a kellemes májusi esők, özönvizek váltják fel és teljesen mindegy milyen évszakban, vagy olyan nagy szárazságok, hogy a kutak is kiapadnak, de most szép a természet, minden színben pompázik, zöld a fű és dalolnak a madarak. Ilyenkor szinte sajnálom, hogy a férjem füvet nyír, hisz egy csodálatos virágmező az udvar.

18 megjegyzés:

 1. Szívet melengető szép fotókat hoztál. Gyönyörű színes kerted van a füvet pedig kell vágni mert a gondozással marad ilyen szép.
  Tavaszt én is nagyon hiányolom, kedvenc évszakom:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most már én is élvezem a frissen kaszált fű illatát és a szép pázsitot, elég nagy területet kell a férjemnek nyírni, jót tesznek most ezek a színek, már alig vártuk a virágzást.

   Törlés
 2. Ó, most már jó világ jár ránk !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszek minél több időt a szabadban tölteni és már fűteni sem kell :)

   Törlés
 3. Ránk szakadt a nyár.... A gyönyörű virágok így hamar elnyílnak és egyszerre megy el minden. virág.
  Nem véletlen a tavasz a legszebb hónap
  Szinte hihetetlen milyen hamar lett minden zöld ...Még olyan jó lett volna élvezni ezt a sok szép virágot és fát ahogy éledeznek.
  Te viszont gyönyörű képekkel örvendeztél meg minket...
  Legyen szép napotok és jó pihenést!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma nyílt ki a lila akácom, sok a virág rajta, bódító az illata, gondolom hamar le fog hullni a melegtől, a kertben is kelegetnek a vetemények, szinte hihetetlen milyen hamar.
   Szép hetet kívánok, kedves Vera.

   Törlés
 4. Gyönyörű színek és formák!
  De jó is lenne, ha tudnám hogyan kell az oldalsó részbe beilleszteni a Best Blog képét! Elárulod nekem?
  Köszönöm előre is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Természetesen elárulom :)
   tervezés
   elrendezés
   modul hozzáadása
   kép
   mentés
   Legalább is én így illesztettem be, azután a modult oda húzod, ahol szeretnéd, hogy a kép megjelenjen.

   Törlés
  2. Köszönöm, remélem lesz időm hamarosan megcsinálni!

   Törlés
  3. Ha valami gond adódik, nyugodtan kérdezz, segíteni fogok ha tudok.

   Törlés
 5. Csodás fotókat készítettél:) Sajnos nálunk még nem ilyen színes a természet, de lassaan talán itt is melegebb lesz:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon remélem :) az elmúlt 2 évben mi vittük arrafelé a tavaszt májusba, szinte hihetetlen milyen gyorsan zöld lesz minden.

   Törlés
 6. Én is csak azt tudom mondani, hogy tényleg nagyon szép képek. Az a kis margaréta :))) Jajj de tetszik. Sajna ilyen nálunk nincs a kertben. Tényleg nagyon meleg van. Hihetetlenül. Sőőőt én már egy napszúráson is túl vagyok, múlthét végén sikerült beszereznem 2 teljes napi kerti munka után.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a kis fehér százszorszép a gyermekláncfűvel vegyesen tele volt vele a pázsit, azért sajnáltam mikor a férjem elkezdte nyírni a füvet, virágoskert volt az egész udvar. A nappal nagyon kell vigyázni, a kertben szinte észre sem veszed az erejét, könnyű napszúrást kapni, én már korosabb vagyok, a kertbe is csak estefelé szoktam kimenni, vigyázz magadra Edit, puszillak.

   Törlés
 7. Zöldellő gyep......csodaszép virágok....a tavasz üzenete. Nagyon szép! S te ezeket a szépségeket jó érzékkel megtalálod, lefotózod......örömet szerezve ezzel nekünk! Köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én köszönöm Erikám, hogy megnézted.
   Szerintem mindenkit kicsit elvarázsol ennek a látványa.

   Törlés
 8. Szia Rózsa ! A lila akáccal gondjaim vannak.Az enyémen egy szem virág nyílt a sok sok lomb alatt .Máshol előszőr sok-sok virágot látok, aztán jön a lomb. Mit csinálok rosszul ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Panna, tavaly nekem is ilyen gondjaim voltak, azután augusztusban szépen kivirágzott, a sok lomb közül szép, nagy fürtök bújtak elő, lehet a tied is ezt fogja csinálni.

   Törlés