2011. december 14., szerda

Levelet hozott a postás


Egyik kedvenc blogom Ágnes blogja, szívesen látogatom, sokszínű, érdekes, jó ötletekkel ellátva, gondolatait szépen fűzi szavakba, egyszerűen számomra élvezet az ott töltött idő. Az én véleményem, hogy a blogok barátkozásra jönnek létre, ebben bőven van részem Ágnesnál.
Nem hiszek a szerencsejátékban, sőt haragszok is érte, soha nem is nyertem, mivel nem is játszottam, Ágnes viszont szokott szimpatikus játékokat is rendezni, ez annyira megtetszett, hogy én is részt vettem benne, az egyik nyeremény, egy nagyon érdekes, földieperre emlékeztető és nagyságú pattogatni való kukorica volt, ami megragadta a képzeletemet, azon vettem észre magamat, hogy egyre inkább vágyok rá, szeretném ha az enyém lenne, kezdtem megérteni a szerencsejátékosok izgalmát, mát titokban láttam a kertemben, helyet is találtam neki. Alig vártam a húzás napját, rohantam Ágnes blogjához, kicsit meglepődtem és nagyon megörültem, a második díjat nyertem meg, ezzel a kukorica mellé egy gyönyörű sál is járt. Ismerve a postánkat, biztosra vettem, hogy a csomag sokáig fog utazni. Szegény Ágnes, sokat izgult, hogy nyoma veszett a csomagnak, volt olyan kedves, hogy egy vigasz díjat küldött, nyugtattam, hogy biztosan meg fog érkezni, bizonyára megvárja a Karácsonyt, hogy a fa alatt megtalálja az őt megillető helyet.
Kedves Ágnes, ma a postás csengetett, a karácsonyi lapod mellett, melyet ezúton is megköszönök, egy sárga, nagy borítékot lebegtetett, már előre tudtam honnan érkezett, megjött, a sál pihe-puha leheletnyi vékony, finom tapintású, egyszerűen-nagyszerű ,s a várva-várt kukorica, melyet már úgy néztem a férjem jobban vár mint én. Mindketten köszönjük szépen.

10 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyereményedhez... Tudom milyen érzés, bár nem jelentkezem elvből játékokra de figyelni szoktam...viszont lottózóm...Jó éjt!!!

    VálaszTörlés
  2. Komolyan felsikitottam oromomben, amikor meglattam a beirasod, es azonnal felismertem a csomagot:)))))en mar majdnem lemondtam rola:)de azert titokban dedelgettem, hogy megerkezik:D

    Nagyon nagyon boldog vagyok, annyira szepen irtad le Kedves Rozsa:))erzem az oromod:))
    Es majd szepen varom, hogy a kukorica kikel, ugyanugy kell ultetni , mint a tobbit.

    Kulon koszonom a kedves szavaidat!!! en is nagyon szeretek baratkozni Veled, mert sokban nagyon ertjuk egymast, az elszakiotttak nyelvevel is:))

    Puszi es nagy oleles, es koszonom, hogy posztoltad!!!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyereményedhez. Remélem ki kel majd ha eljön az idő és csöveket is hoz. De rég is volt, mikor házilag pattogattunk. (A mikrósat nem számítom.) Hagyományos palacsintasütőben rázogatva a fedő alatt. Az illata ... :))

    VálaszTörlés
  4. Kedves Vera, köszönöm a gratulációt, egyébként a férjem lottózik és ezek után én is megfontolóra veszem, ki tudja...:))

    VálaszTörlés
  5. Kedves Ágnes,
    mindketten örülünk, látod milyen kevés kell, hogy két ember is boldog legyen, az ajándékozó, mert öröm adni és az ajándékozott, mert öröm kapni is.
    Nekünk van egy református énekünk, Az Úr csodásan működik...
    Puszillak:)))

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Józsi, én is nagyon bízok benne, hogy ki fog kelni, erre felénk még nem láttam ilyet, nagyon büszke leszek ha nekem lesz elsőnek, természetesen dicsekedni fogok vele, teszek fel képeket róla.
    Egyébként jó ötlet, ezt a kukoricát, régi módón fogom pattogtatni.

    VálaszTörlés
  7. Rózsa, gratulálok!:) A kukorica biztosan ki fog kelni, ez a barátság jelképe:)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Roza, úgy legyen, ezt én is így fogtam fel és titokban arra gondoltam az első termésből én is tovább küldöm, mint a barátság jelképét.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Rózsa!
    A kukoricáról várom jövőre az információkat!

    VálaszTörlés
  10. Megbeszéltük Ágnessel, ha sikerül a termés, jövőre én fogom továbbadni a történetével együtt, mert angyali üzenetként érkezett a már rég elveszettnek hitt csomag, ezzel nagy örömöt szerzett két nőnek Karácsonyra, akik nem ismerik egymást személyesen, nagyon távol élnek egymástól, ez a kukorica lesz a barátság jelképe, ez a történet is van annyira szép, mint megannyi, melyeket most ünnepek előtt olvasgatunk. Kedves Hólabda, csak kikeljen.

    VálaszTörlés