2011. december 16., péntek

Ötletek karácsonyi dekorációhoz, ajándékhoz



Sokszor be szoktam térni, kedvenc virágüzletembe, vásárlási szándék nélkül, kicsit megcsodálni a kínálatát. Így történt a napokban is, most képeket is készítettem. Még az üzletben úgy tűnt, minden kép sikerült, idehaza vettem tudomásul, hogy csak néhány, az én szerény fotós tudásom és technikai lehetőségem, túl kevés fényes tárgyak fényképezéséhez…
Kis helyen, remek ízléssel összeállított karácsonyi meseország a tulajdonos gondos munkáját és ízlését tükrözi. Ötletes karácsonyfa díszek festett fából, filcből, kötött kis csizmák, még van idő, az ügyesebbek maguk is elkészíthetik. A gyertyák sokasága, minden színben, méretben, kis ajándék tárgyak, hangulat teremtők az ünnepekre.
Végül, nem reklámnak szántam, de az üzlet megérdemli, hogy megemlítsem a nevét, Ixia, a tulajdonosa pedig Szilvia.








16 megjegyzés:

  1. Nagyon szepek, izlesesek a diszek.Szivesen setalnek az uzletben egyet, mondjuk Veled:)

    Nekem szokasom, ha bemegyek viraguzletbe csak ugy, celtalanul, veszek magamnak egy szal viragot mindig, es csak egy szalat:)

    szep estet, puszillak!:)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ágnes, nagy öröm lenne számomra az a séta:)
    Vannak helyek, melyek szépségükkel, ízléses kínálattal, vagy akár csendjükkel vonzanak, oda be szoktam térni. A virágüzletben nem veszik tőlem rossz néven ha nem vásárolok, ismerem a fiatal tulajdonost kicsi kora óta és egyébként náluk köttetem a csokrokat minden alkalomra.

    VálaszTörlés
  3. NAGY SAJNÁLATOMRA ELTÜNT A MEGJEGYZÉSEM..Ujra irom , mert ez az oldal megéri OLYAN DE OLYAN KELLEMES , SZÉP , FINOM , ÉLVEZETTEL IDÖZTEM NÁLAD . Hangulatos a zene is ... Öszinte elismerésem BEIRATKOZTAM , REMÉLEM SIKERÜLT MÉG MAJD ELJÖVÖK , HA FELÜDÜLÉSRE VÁGYOK
    SZERETETTEL PUSZILLAK Gabi

    VálaszTörlés
  4. Egyet nem írtál meg kedves Rózsa, helyileg hol van ez a klassz kis üzlet:) Igaz, ha nem Magyarországon, akkor kicsi a valószínűsége, hogy megcsodálhatnám másként is, mint a kedves tudósításod által:)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Gabriella, köszöntelek a kísérőim soraiban és nagyon örülök Neked és látogatásaidnak, szép, dicsérő szavaid pedig nagyon jól estek. Szeretettel várlak a jövőben is.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Roza, igazad van, a hely neve lemaradt, Horgos, határmenti falu Vajdaságban, ha nem élsz távol a határtól, akkor megcsodálhatod, a határ nem szabad, hogy akadály legyen, én is sokat járok Magyarországra.

    VálaszTörlés
  7. Drága Barátném!A sok szörnyű giccs után örvend a lelkem, hogy nem veszett még el a finomság, egyszerű,de nagyszerű szépség!Gratulálok a kis bolt tulajdonosának és Olyan csodás ünnepet kívánok Neki és Nektek, mint ez a tündéri boltocska!

    VálaszTörlés
  8. Drága Barátnőm, örülök, hogy itt jártál.
    Azért hoztam ide ezeket a képeket, mert az én véleményem is egyezik a Tiéddel, ráadásul már november elején csillog-villog minden, mire az ünnep elérkezik, már megszokott látvánnyá válik. Ma ismét voltam az üzletben, kicsit át van rendezve, még szebb és ízlésesebb.
    Köszönöm a jókívánságokat, át fogom adni neki és a dicséretet is, biztosan nagyon meg fog örülni neki.
    Békés, meghitt ünneplést kívánok.

    VálaszTörlés
  9. Igen Józsi, számomra is sokszor zavaró, nehezen döntök, nagy választék, olyan ötletek, melyek eszembe sem jutottak:))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép és ötletes ajándékok!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm Hólabda, szeretem ezt a kis üzletet, sok apróság, jó ötlet található itt, csokrokban sem csalódtam még eddig.

    VálaszTörlés
  12. Kedves carpe diem, köszönöm, Neked és szeretteidnek, Áldott Karácsonyt kívánok.

    VálaszTörlés
  13. Drága Rózsa szeretek ide jönni az oldaladra mert mindig van valami érdekes látni való.Aranyos ízléses a kis üzlet ide érdemes be térni.Kívánok neked és kedves családodnak nagyon boldog békés karácsonyi ünnepeket Zsóka.

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm kedves Zsóka.
    Áldott Karácsonyt Neked és szeretteidnek.

    VálaszTörlés